Ознака: шакила зарин

„Девојката без лице“ доби нов живот во Канада, откако беше одбиена...

Кога пристигна во својот нов дом во канадски Ванкувер, Шакила Зарин стави нејзина фотографија, на која е облечена во жолт фустан, покрај креветот, за...