Ознака: четири очи

Сѐ што се договара е лично, во четири очи и без...

Не можам да претпоставам кому се не му дојдоа преку нос информациите за влегување на Алијанса на Албанците во Владата. На сите телевизии, на...

Кралицата Елизабета и принцот Хари денеска ќе разговараат во четири очи

Кралицата Елизабета денеска го повика својот внук, принцот Хари, на „кризен состанок“, за да разговараат во четири очи за идните активности за него и...