Ознака: Хелен Мирен

„Златна мечка“ за животно дело за Хелен Мирен

На 70-то издание на Берлинскиот филмски фестивал, кој ќе се одржува од 20 февруари до 1 март, на оскаровката Хелен Мирен ќе ѝ биде...