Ознака: темното

Ново млечно чоколадо ги содржи придобивките од темното чоколадо

Кремастото вкусно млечно чоколадо е едно од најомилените слатки во светот. Но со тој привлечен вкус доаѓаат и огромно количество шеќер и маснотии, што...