Ознака: темна

Неом, Саудиска Арабија: престижен проект со темна страна

Изградбата на футуристичкиот зелен саудиски град Неом бара преселување на племенските луѓе. Оние што не ги прифаќаат плановите се осудени на многу долги затворски казни...