Ознака: Страхил M. Петровски

Страхил M. Петровски со „Урбани еха“ во Париз

Во македонската амбасада во Париз вечерва уметникот Страхил M. Петровски ќе го презентира својот мултидисциплинарен проект „Урбани еха“, како резултат на неговиот резиденцијален престој...