Ознака: Стефан Димовски

Изложба на уметникот Стефан Димовски во Котор

Во Котор, Црна Гора, се отвора самостојната изложба на македонскиот уметник Стефан Димовски. Изложбата е насловена „Ви ар свиминг тугедар“ или „Ние пливаме заедно“. Стефан...

Локалите, коцкарниците и обложувалниците во Кичево, се придржуваат кон мерките на...

За да се провери дали угостителските објекти, коцкарниците и обложувалниците се придржуваат кон мерките на Владата за справување со Коронавирусот, полициските службеници од СВР...

Дела на Стефан Димовски во МКЦ

Вечерва во 20 часот ќе биде отворена 6-та самостојна изложба на Стефан Димовски во галерискиот простор на МКЦ. На изложбата авторот ќе се претстави...