Ознака: СРЦ „Кале“

Со СРЦ „Кале“ како свој дом, кошарката тргнува кон нови височини

Македонската кошарка доби свој дом, кој ќе биде на располагање 24 часа во денот, 365 дена во годината, и се очекува големата сала да...