Ознака: работниците

ССМ: Работниците треба да го искористат своето право на глас

Сојузот на синдикати на Македонија денеска преку соопштение го изнесе својот став за претстојниот референдум. Од ССМ сметаат дека работниците на претстојниот референдум треба да...