Ознака: ПРОЈКОВСКА

Овации за Биљана Драгиќевиќ Пројковска во Софија

На 22 февруари, една од нашите најдобри актерки Биљана Драгиќевиќ Пројковска играше како гостинка на сцената на народниот театар „Иван Вазов“ во Софија. Пројковска...

Чувството е прекрасно, го остварувам она што го планирав кога почнав...

Пројковска на претстојното Европско првенство во фудбал за жени во Англија ќе биде во улога на четврти судија, а во кариерата ја делела правдата...

Ивана Пројковска во улога на четврта судијка

Убава вест, пресреќна сум што ќе бидам дел од шампионатот, во друштво со најдобрите женски судии од Европа, изјави Пројковска ФУДБАЛ - НА ЕП ЗА...

Семинарот за ВАР е одлично искуство

Во ВАР-собата сѐ е поразлично од она што го замислував и како изгледа кога сме пред телевизор, кога се гледа натпревар, вели Ивана Пројковска ИВАНА...