Ознака: нова доза

Во Србија пристигаат уште 100.000 дози од руската вакцина

Вечерва 100.000 нови руски вакцини „Спутник 5“ ќе пристигнат во Србија и тие ќе бидат пренесени од аеродромот „Никола Тесла“ во институтот Торлак, а...