Ознака: најоригинални

Концерт на Вадим Глузман, еден од најоригиналните виолинисти

„Меѓу срцето и умот“ е насловен концертот на кој ќе настапи исклучителниот руски виолинист Вадим Глузман, кој важи за еден од најдобрите инструменталисти на...