Ознака: MНТ

„Горчливите солзи на Петра фон Кант“ на сцената на Македонскиот народен...

На сцената на Македонскиот народен театар на 2 март, премиерно ќе биде одиграна претставата „Горчливите солзи на Петра фон Кант“ од германскиот автор Рајнер...