Ознака: Марфи

Русјаков ја продаде пустината

...Уф, се јави и Рик Моранис од „Свемирски топки“, наречен Бејли. Тамам во дуо со белгиско-британскиот Ричард Гир наречен Дејвид од „ЕУ за тебе“....

Гатри, Сигер и Марфи – рок-трубадури на протестот

Шеесет и пет години рокенрол и 50 години „Вудсток“ За рок-музиката, нејзината историја и воопшто за смислата на оваа музика се напишани многу студии, анализи...