Ознака: лошо време

Лошото време ги урива малите авиони

Пред уривањето на авионот, пилотот пријавил до контролната кула на аеродромот во Скопје дека леталото било зафатено од силни турбуленции Авионска несреќа во близината на...

Лошото време ги затвори училиштата на Сардинија

Во Италија денеска се забележани температури под просек за овој период на годината, со силен ветер и снег на високите предели. Тројца планинари беа „заробени“...