Ознака: крводарител

Хуманистот Горанчо Аризанкоски од Кичево е рекордер во Западна Македонија со...

Безграничниот хуманист Горанчо Аризанкоски од Кичево дарувал крв 120 пати и вели дека е рекордер во Западна Македонија. Својата хумана мисија ја започнал во...

Доделени награди за најдобриот полицаец, пожарникар и крводарител во Скопје за...

Во Град Скопје денеска свечено беа доделени признанијата на најдобриот пожарникар, полицаец и крводарител за 2022 година. За најдобар пожарникар во 2022 година истакнат со...

Скопје ги награди најдобриот пожарникар, полицаец и крводарител за 2021 година

Град Скопје со признанија за најдобриот пожарникар, полициски службеник и крводарител во Скопје за 2021 година. Признанијата ги додели градоначалничката Данела Арсовска. За своите заслуги во...

Наградени најдобриот пожарникар, полицаец и крводарител

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, ги додели наградите на најдобриот пожарникар, полициски службеник и крводарител во Скопје за 2020 година. - Скопје е град на...

Наградени најдобриот скопски пожарникар, полицаец и крводарител за годинава

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов ги додели наградите на најдобриот пожарникар, полициски службеник и крводарител во Скопје за 2020 година. Наградата за најдобар пожарникар...