Ознака: Книгата за

Книгата за Џон Ленон за која зборува целиот свет

Љубовниците на Џон Ленон ги избирала Јоко Оно, а тој завршил во кревет и со Дејвид Боуви Неодамна излезе контроверзната книга „Кој го уби Џон...