Ознака: кантри-одметник

Вили Нелсон – неуништливиот кантри-одметник

Неговата кантри-музика е толку моќна и автентична што има големо влијание врз рок, фолк и блуз-музиката, па дури и врз госпелот Кантри-музиката ги има Хенк...