Ознака: идиоти

Корисни идиоти, далеку од Истокот, а надвор од Западот

Оној што не сака да прифати дека само она што било може да го зачува од она што ќе биде е патолошки случај и...

Како е правилно, идиоми или идиоти?

Што правиш, педер? Еве, педер, колумна пишувам. ПЕДЕР - збор често користен во меѓусебна комуникација, израз на блискост, другарство (слични зборови: буљо, маче, бачко, брат), понекогаш...

На американските писатели не им пречи да бидат идиоти и дивјаци

Дејвид Ван, еден од водечките автори на помладата генерација Дејвид Ван, еден од водечките американски писатели од помладата генерација, ќе гостува на претстојниот 64. Меѓународен...