Ознака: Златко Гргиќ

Професорот Балтазар наполни 50 години

Со својата мудрост, несебичност и подготвеност да им помогне на сите, професорот Балтазар освои многу срца Професорот Балтазар, омилениот лик од истоимениот хрватски цртан филм,...