Ознака: затворени простории

Електронските цигари ќе може да се употребуваат и во затворени објекти

На вечерашната седница Владата го усвои мислењето на Министерството за здравство дека несогорливите тутунски производи и уредите за нивно загревање не спаѓаат под забраната...

Како да се справиме со заразата ако коронавирусот опстојува во воздухот?

Како да се справиме со вирусот во затворени простории? Подобра вентилација, носење маска и пократок престој, велат експертите Коронавирусот може да опстои во воздухот на...