Ознака: годишна даночна пријава

УЈП ги потсетува граѓаните да ги проверат своите годишни даночни пријави

Управата за јавни приходи ги потсетува граѓаните да направат увид во годишните даночни пријави (ДЛД ГДП), кои веќе се поставени на системот а се...

УЈП: Годишните пријави ќе може да се потврдат или коригираат и...

Управата за јавни приходи информира дека ќе им овозможи на граѓаните да ја потврдат или коригираат претпополнетата годишна даночна пријава во текот на викендот,...

Се бара решение за регистрацијата на пензионерите во УЈП за годишната...

Во Управата за јавни приходи се бара решение за пензионерите во однос на системот за регистрација за годишните даночни пријави. Министерот за финансии Драган...