Ознака: владината

Владината и сдсмовската контрапропаганда

Надолго и нашироко е пишувано во светот и кај нас за местото и улогата на пропагандата и за нејзината моќ да ги заведува луѓето...

Каде треба да биде најсилна владината програма

Новиот владин кабинет, без сомнение, реторички ќе ја поддржи реформата на владеењето на правото, само за да ѝ се додвори на Европа, но спроведувањето...