Ознака: велосипедска

Автопатот не е велосипедска патека

Оние велосипедисти што ги затекна нашата екипа, а беа десетина, кои возеа по автопатот Скопје - Тетово - Гостивар, се однесуваа како да се...

Илјадници велосипедисти, а ниту една велосипедска патека во Битола

Обично кога во Битола ќе се зголеми бројот на ПМ-честичките и кога битолчани ќе почнат да се задушуваат од нечист воздух, а и кога...