Ознака: барања

Заев: Барањата на ВМРО-ДПМНЕ се апсолутно неприфатливи

Барањето на ВМРО-ДПМНЕ за техничка влада со мандат од 100 дена според Пржинскиот модел, за нов јавен обвинител и анкетна собраниска комисија за референдумот...

МЗШВ го продолжи рокот за поднесување барања за субвенции

Рокот за поднесување барања за субвенции за мерките од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството ќе се продолжи до 12 јуни 2018 година, наместо...

До 15 мај поднесување барања за земјоделски субвенции

Земјоделските стопанства до 16 мај ќе можат да поднесуваат барања за субвенции за 2018 година, соопшти Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот...