Ознака: „балкански методи“

Русјаков ја продаде пустината

...Уф, се јави и Рик Моранис од „Свемирски топки“, наречен Бејли. Тамам во дуо со белгиско-британскиот Ричард Гир наречен Дејвид од „ЕУ за тебе“....

Груевски однесе полн куфер тајни за смртта на Кенеди што Мијалков...

Кај нас безумието продолжува по својот праволиниски идиотски пат. Само што Груевски доби азил, Мијалков беше приведен. Што си мислите, зошто? Правда и закон?...