Ознака: амбулантски возила

Тетовски „Еколог“ донираше амбулантно возило за Здравствениот дом во Битола

Компанијата „Еколог“ од Тетово донира десет амбулантски возила со опрема за здравствените установи низ земјава. Едно од возилата ќе биде наменето за Здравствениот дом во Битола. Од...