За да ја завршиме на најубав начин годината во која „Колибри“ прославува 65 години постоење и има континуирана дружба со децата, драги наши млади читатели, ве повикуваме на соработка.
До 15 декември испраќајте ни цртежи на слободна тема, а ние ќе ги одбереме најдобрите три, ќе ги наградиме со книги и, секако, ќе ги објавиме на нашите страници.
Право на учество имаат ученици од прво до деветто одделение.
Цртежите со вашите податоци (име, презиме, одделение, училиште), праќајте ги електронски на адресата: [email protected], со назнака: За ликовен конкурс.

Ве очекуваме во голем број!
Ваше „Колибри“