ФОТО: Македонска заедница во западна Австралија-Фејсбук

В.И.С. „Златни ноти“ од леринско, во Перт, Австралија, успешно ја започна својата турнеја низ Австралија, со исполнување на македонски песни.

– Наши мили браќа, „Златни ноти“ од Лерин, Егејска Македонија, вечерва гостуваше во Македонскиот Општински Центар во Западна Австралија – се вели во известувањето на Македонската заедница во западна Австралија на Фејсбук.

“http://