Ознака: ЖРСМ – Инфраструктура

Локванец: Подготвени сме да одговориме на потребите за зголемен транспорт на...

„ЖРСМ – Инфраструктура“ во целост стои на располагање на државата за транспорт на големи количества на јаглен или друг тип на енергенси, потребни за...