Ознака: Жоан Маргарит

Поезијата има само еден недостаток, а тоа е што не...

Интервјуто е направено од македонската писателка и преведувачка Наташа Сарџоска за време на нејзиниот престој во Шпанија, во културниот центар „Сарија“ во Барселона, а...