Ознака: затворени дуќани

Иселувањето и укинувањето на патничкиот воз ги затворија речиси сите дуќани...

Забрзаното иселување на младите од Кичево и укинувањето на патничкиот воз на релација Кичево-Скопје и обратно придонесоа речиси сите дуќани пред железничката станица кои...