Ознака: Зајкова

Зајкова побара забрана на „Тик-ток“ и други социјални мрежи во Македонија,...

Наместо да седиме шокирани и тивко да тагуваме и коментираме на социјалните мрежи на време да реагираме и да дејствуваме со конкретни превентивни мерки...

Зајкова: Да се зголеми периодот на застарување на казните, особено за...

Пратениците од Либерално-демократската партија во Собранието поднесоа Предлог на закон за изменување и дополнување на Кривичниот законик со коишто се предлага за кривичните дела...

Моника е храбра жена и се бори за вистинските вредности, рече...

Претседателот на АЛДЕ и европратеникот Илхан Ќучук му се заблагодари на досегашниот претседател на ЛДП Горан Милевски за големата работа што ја заврши низ...

Зајкова избрана за претседателка на ЛДП со еден глас против

Со еден глас „против“ и 364 „за“, делегатите на денешниот осми партиски конгрес за нова претседателка на Либерално-Демократска Партија ја избраа досегашаната потпретседателка –...

Зајкова и Мојсоски: Во криза референдумот би удрил по џебот на...

Рефендумско прашање е апсурдно затоа што до сега во Македонија не познавам дека се случило во пракса да се поништи договор ратификуван од Собранието,...