Ознака: вртење

На наредната енергетска крстосница, Германија ќе заврти со полукружно вртење

Индикатори зошто германската индустрија никогаш нема да биде конкурентна како што беше пред војната во Украина Руско-украинскиот конфликт и енергетско-економската војна меѓу Русија и Западот...