Ознака: водостопанства

ЕСМ: Училиштата и водостопанствата до 20 декември можат да се пријават...

Од вкупно регистрирани 474 јавни основни и средни училишта во државата, за снабдување со субвенционирана електрична енергија преку „ЕСМ продажба“ се пријавиле 309 училишта...