Ознака: Влатко Рафески

„Македонија виа Италија” – прва самостојна изложба на фотографии на Влатко...

Со 20 фотографии во голем формат со најубавите планински пејсажи од Македонија и италијанските Доломити, Влатко Рафески ќе се претстави на првата самостојна изложба...

Влатко Рафески е фотоамбасадор на убавината на Македонија

Влатко е земјоделски инженер и магистер по претприемаштво, а фотографијата, со која се занимава нешто повеќе од 12 години, му е љубов што трае...

ГАЛЕРИЈА од изборот на фотографиите на неделата, кои вие ни ги...

„Нова Македонија“ секоја недела избира фотографија на неделата, која секој вторник се објавува на цела страница во печатеното издание на весникот. Изборот се прави...

Куклени ѕвезди на Влатко Рафески – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Изборот на фотографија за оваа недела на „Нова Македонија“ е Куклени ѕвезди на авторот Влатко Рафески. Фотографијата е направена овој месец на локација Куклица -...