Ознака: вечер на еу

Вечер на ЕУ со чешки уметници на „Охридско лето“

Традиционалната „Вечер на ЕУ“ во рамки на фестивалот „Охридско лето“ годинава ќе донесе концерт на „Дуо ди Прага“ од Чешка. Концертот ќе се одржи...