Ознака: ванчо мицевски

Ванчо Мицевски нов спортски директор на ФК Пелистер

Општина Битола почна да работи на стабилизирање на фудбалскиот клуб Пелистер со цел создавање добра основа, буџет и управа, кои ќе придонесат за спортско...