Ознака: ТУРНИР ОД 20-ТА

Аронијан прв по триумфот во тајбрејкот

ТУРНИР ОД 20-ТА КАТЕГОРИЈА ВО ДИСЕЛДОРФ Американскиот велемајстор (ВМ) Левон Аронијан (2.736 рејтинг-поени) победи на силниот велемајсторски турнир во германскиот град Диселдорф (20-та категорија, просечен...