Ознака: Туристичките сместувачки

Туристичките сместувачки капацитети очекуваат бум оваа година

До крајот на 2023 година, европскиот пазар на сместувачки капацитети во хотелскиот сектор и организацијата на одморите се очекува целосно да закрепне од негативниот...