Ознака: Трповска

На длабочина од 102 метри се чувствував мирно

Симона Трповска за македонскиот рекорд во нуркање Триесет и двегодишната охриѓанка Симона Трповска на 24 декември минатата година се спушти до 102 метри во длабочините...