Ознака: „Тера мадре салоне дел густо“

Освен по светите браќа Кирил и Методиј и по Мајка Тереза,...

Успешно претставување на Македонија на „Тера мадре салоне дел густо“ Филип Димкоски, наш специјален известувач од Торино Четиринаесеттото издание на „Тера мадре салоне дел густо“, еден од...