Ознака: Татјана Винона Јонеска

„Интервали“ – изложба од Татјана Винона Јонеска во Прилеп

„Интервали“ е изложбата од Татјана Винона Јонеска, која ќе биде отворена вечерва од 19:30 часот во ликовната галерија од ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп....

Прва изложба на Татјана Винона Јонеска во родниот Прилеп

Изложбата „One Cloud Away“ - „Еден Облак Подалеку“ од уметницата Татјана Винона Јонеска ќе биде отворена во Ликовната галерија од ЦК „Марко Цепенков“ во...