Ознака: Тања Трајчевска

Обвинителката Трајчевска за убиството на Денис Тот тврди го докажала кривичното...

Обвинителката Тања Трајчевска е убедена дека го докажала кривичното дело убиство, за кое ги гони Анџело Ѓорѓиевски, Клементина Лефковска и Андреј Костовски. Според Трајчевска,...