Ознака: Сурија Рушити

Рушити од Алијанса за Албанците поднесе оставка од пратеничката функција, ќе...

Собранието денеска ја констатираше оставката на пратеникот Сурија Рушити од Алијанса на Албанците, кој е именуван за директор на АД МЕПСО. Ремзи Мемеди од...