Ознака: стручни служби

Пироманите од главниот град

СЕРИЈА СЕРИОЗНИ ИНЦИДЕНТИ СО УНИШТУВАЊЕ УРБАНА ОПРЕМА ВО СКОПЈЕ Штетата по граѓаните и по градот од девијантното пироманско однесување е повеќекратна. Прво, граѓаните остануваат без...