Ознака: Стојчевска

Костадиновска-Стојчевска на министерска конференција во Давос

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска ќе учествува на втората конференција на министри за култура „Алијанса баукултур Давос 2023“, која под мотото „Заедничко добро –...