Ознака: Скопје си ти

Избрани младите поети што ќе читаат на „Скопје си ти“

Тимот на „Култура бета“ и „ПНВ публикации“ ги избра младите поети што ќе читаат на настанот „Скопје си ти“ по претходно распишаниот конкурс за...

Повик за учество на млади поети на „Скопје си ти“

Во периодот од 21 до 24 март годинава, „Скопје сити мол“ заедно со фондацијата „Ацо Шопов поезија“, Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ ‒ Скопје, Сојузот...