Ознака: Силвана Димитриевска

Од творештвото за деца на авторката: Силвана Димитриевска

Чудо во училница На часот по македонски јазик вистинско чудо се случи, од некаде се појави змеј, посака и тој да учи. На столчето до мене седна, со насмевка ме...