Ознака: Шеќерни луѓе

Две нови награди за „Шеќерни луѓе“

Краткометражниот игран филм „Шеќерни луѓе“, во режија на Сузана Диневски, „Сузи Кју продукција“) е награден со две награди на „Арт филм спирит авордс“, во...